dijous, 28 de gener del 2010

Circular



El 13 de setembre del 2009, Arenys de Munt va celebrar una consulta sobre la independència de Catalunya.  Aquest fet va desencadenar que se celebressin altres consultes en pobles i ciutats d’arreu del país.  No volem que Oló en quedi fora.

Qui som?

Una colla de gent d’Oló, d’ideologies i edats molt diverses, hem creat Oló Decideix. Som representants de la gran majoria d’entitats del poble.  Ens reunim setmanalment i està obert a tothom.

Què volem?

Volem celebrar la consulta el dia 28 de Febrer i aconseguir un alt grau de participació.  Tan legítim és votar SÍ, com NO, com BLANC.  Allò important és fer sentir la nostra veu i fer valer la nostra opinió.

Qui pot votar?

Tothom que tingui més de 16 anys i estigui empadronat a Oló, sigui quina sigui la seva nacionalitat.

Què es necessita?

Cal votar amb el DNI on consti que es resideix a Oló.  En el cas que consti un altre lloc, s’haurà d’acreditar amb el certificat d’empadronament.

Les persones sense DNI hauran de portar la targeta sanitària i el certificat d’empadronament.

Com ho farem?

No recollirem cap dada dels certificats. Només el número del DNI o de la targeta sanitària per tal d’evitar duplicacions.  Quan finalitzi el recompte de vots, ho esborrarem tot.

Vot anticipat

Les persones que no puguin desplaçar-se al lloc de la votació, podran exercir el seu dret igualment, només ens ho heu de comunicar i el vindrem a buscar.

Vot per correu

Si algun familiar és fora, li podeu comunicar la data de la consulta i pot enviar el seu vot per correu a:

Oló Decideix, C/Barcelona, 15   08273 Santa Maria d’Oló.

Podeu contactar amb nosaltres a olodecideix@gmail.com o bé els dimecres a les 9 del vespre al Centru.

el 28 de febrer VOTA!

el 28 de febrer VOTA!
Oló Decideix